WhoKnowsWhat

Over WhoKnowsWhat

Vooruitgang vereist innovatie. Innovatie vereist kennis. WhoKnowsWhat maakt toonaangevende onderzoekzoekskennis toegankelijk voor het bedrijfsleven. Whoknowswhat slaat bruggen tussen innovatieve bedrijven enerzijds en universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstituten anderzijds.

WhoKnowsWhat is geen platform waar je specifieke kennis kunt vinden. Het is een sterk netwerk van kennismakelaars die werkzaam zijn bij aangesloten universiteiten, hogescholen, bedrijven en onderzoeksinstituten. Zij helpen bedrijven graag verder en brengen heb in contact met de juiste professionals met de juiste kennis binnen hun instelling. Laagdrempelig, persoonlijk en adequaat!

Innovatie houdt niet op bij de grens van je eigen regio of land. De wereld wordt steeds complexer en dynamischer er is inmiddels een groot level playing field. Voor bedrijven is de meest toonaangevende kennis relevant en niet zozeer kennisinstelling of de regio. Voor de kennisinstellingen wordt het steeds relevanter om zich ook over de grenzen heen sterk te profileren op kennis die echt onderscheidend en toonaangevend is. Whoknowswhat opent ook Europese deuren voor bedrijven én kennisinstellingen!

In Limburg, het smalste stukje Nederland, realiseren bedrijven en kennisinstellingen zich al lang dat je over de grenzen van je eigen regio heen moet kijken en dat samenwerking tussen bedrijven, universiteiten, hogescholen en campussen economische vooruitgang stimuleert. Whoknowswhat is in deze regio ontstaan.Hoe werkt het?

WhoKnowsWhat
Dorpsstraat 30
6109AE Ohé & Laak

WhoKnowsWhat is een vennootschap

Zuyd Hogeschool, Universiteit Maastricht, Liof, LWV en de Brightland Campus stonden aan de wieg van WhoKnowsWhat.

Limburg Economic Development & Limburg Connect maakten whoknowswhat mede mogelijk.