WhoKnowsWhat

Aanmelden voor kennisinstellingen en kennismakelaars

Whoknowswhat biedt universiteiten, hogescholen, campussen en onderzoeksinstituten de mogelijkheid om zich (nog) beter te profileren en de deuren te openen voor het innovatieve bedrijfsleven. Niet alleen in de eigen regio, maar ook over de grenzen heen. Dat is met name interessant en relevant voor de kennis die de instelling onderscheidt van andere instellingen.

Kennismakelaar zijn
Jij bent kennismakelaar en binnen de instelling waarvoor je werkt hét aanspreekpunt voor bedrijven die op zoek zijn naar kennis om te innoveren. Je hebt goed zicht op de kennis die jouw instelling in huis heeft en hoe bedrijven daar toegang tot kunnen krijgen. Je hebt een goed (intern) netwerk en brengt vanuit je rol in je organisatie mensen graag met elkaar in verbinding.

Bovendien hecht je belang aan het uitwisselen van kennis en ervaring met mensen die een soortgelijke rol in andere Europese universiteiten, hogescholen, campussen of onderzoeksinstituten vervullen. Whoknowswhat bouwt samen met de kennismakelaars aan een Europese community.

Meld je nu aan
Meld jouw universiteit, hogeschool, campus of onderzoeksinstituut aan voor Whoknowswhat en vul jouw persoonlijke profiel in. Whoknowswhat opent ook voor jou deuren!

Aanmelden als kennismakelaar

(werkzaam bij een universiteit, hogeschool, campus of onderzoeksinstituut)

Laat jouw contactgegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Benieuwd of je organisatie al lid is? Klik hier.