WhoKnowsWhat

Aanmelden voor kennismakelaars

Werk je bij een universiteit, hogeschool, onderzoeksinstituut of bedrijf dat beschikt over kennis in een van de economische topsectoren? Dan biedt Whoknowswhat je de mogelijkheid om jouw organisatie (nog) beter te profileren en de deuren te openen voor het innovatieve bedrijfsleven. Niet alleen in de eigen regio, maar ook over de grenzen heen.

Kennismakelaar zijn
Jij bent kennismakelaar en binnen de organisatie waarvoor je werkt hét aanspreekpunt voor bedrijven die op zoek zijn naar kennis om te innoveren. Je hebt goed zicht op de kennis die jouw organisatie of organisatieonderdeel in huis heeft en hoe bedrijven daar toegang tot kunnen krijgen. Je hebt een goed (intern) netwerk en brengt vanuit je rol in je organisatie mensen graag met elkaar in verbinding.

Bovendien hecht je belang aan het uitwisselen van kennis en ervaring met mensen die een soortgelijke rol in andere Europese universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstituten of bedrijven vervullen. Whoknowswhat bouwt samen met de kennismakelaars aan een Europese community.

Meld je nu aan
Meld jouw universiteit, hogeschool, onderzoeksinstituut of bedrijf nu aan voor Whoknowswhat en vul jouw persoonlijke profiel in. Whoknowswhat opent ook voor jou deuren!

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 495,- excl. 21% BTW per jaar. De Algemene Voorwaarden van WhoKnowsWhat zijn bij uitsluiting van toepassing. Klik hier om ze te lezen.

Aanmelden als kennismakelaar

Ik meld hierbij mijn organisatie aan als deelnemer

Benieuwd of je organisatie al lid is? Klik hier.